A QUARTS! (3-0)

El Juvenil A perico continua el seu camí a la Copa del Rei després de resoldre l’eliminatòria contra el Racing de Santander i serà en el bombo del sorteig de quarts de final. L’equip de Gallego arribava amb avantatge a l’eliminatòria després del 0-1 a l’anada i els gols d’Aarón, Rivas i Jordan van liquidar l’emparellament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un partit de clar domini blanc-i-blau.

Una combinació a la frontal entre Melendo, Jordan i Bermejo va inaugurar el recital d’ocasions dels espanyolistes. Però el Juvenil A només en necessitaria una més per posar-se per davant en el marcador. Un llançament de falta directe prop de la mitja lluna, el va convertir Aarón en un tir amb molt efecte que va caure en picat per superar a Peón.

Abans del primer quart d’hora, Jordan va poder encarrilar el partit amb un xut que es va passejar per davant la porteria abans de marxar per línia de fons.

El segon gol s’olorava i ben a punt va estar d’arribar en una conducció de Melendo al mig del camp i la posterior rematada de Puado, el mateix Melendo va caçar el rebot però Peón va estar atent desviant la pilota. De nou la connexió entre Melendo i Puado va estar a punt de significar el 2-0 però el porter càntabre va evitar-ho en una bona intervenció a xut del davanter espanyolista.

Els visitants també van intentar arribar als dominis de Edu Frias però el domini blanc-i-blau va sufocar qualsevol intent de remuntada.

El setge a la porteria del Racing no va variar a la segona meitat i fins a quatre ocasions es van acumular en els primers minuts de la represa. El 2-0 va arribar quan Aarón va enfilar la línia de fons i des d’allà va assistir a Rivas que des de segona línia va fer el segon gol del partit.

Amb l’eliminatòria ben encarada els de Gallego no van treure el peu de l’accelerador i van seguir acumulant ocasions a la porteria de Peón. La sentència va arribar a vint minuts pel final en una recuperació de Jordan al mig del camp, el davanter espanyolista es va plantar davant del porter i no va fallar amb un xut sec.

Amb el 3-0 es va arribar al final i el Juvenil A ja espera rival per a la propera eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order