ACORD AMB MANGO TV

L’artista Wine Q es convertirà aquest diumenge en una de les principals atraccions del partit davant la SD Eibar. Abans de l’inici de la trobada, Wine Q, concursant del programa Supergirl, cantarà “Els meus colors” en català i el tema oficial de Supergirl 2016 en anglès i xinès des de la gespa. Supergirl és un programa amb moltíssima audiència a la Xina i a Àsia en si, és semblant a la ‘Voz’ d’Espanya.

Aquest dissabte s’ha presentat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque l’acord entre el RCD Espanyol, Mango TV i el seu proveïdor oficial MengNiu davant d’una gran afluència de persones.

Yuan Ganghong, vicepresident de la televisió, ha assegurat que de petit el seu somni sempre ha estat el futbol i ha desitjat que l’Espanyol disputi competicions europees “en un futur molt curt”. “Sempre hem buscat la internalització del sector i aconseguir diferents acords com aquest. El programa té una gran audiència i han sortit molts cantants que està al capdavant de les llistes més escoltades de la Xina”, ha afegit. Així mateix, ha apuntat que Wine Q és “una de les competidores amb més talent i projecció”.

A l’acte també ha participat Zhao Xingji, director general de Mengniu, que ha destacat que “és un esdeveniment històric. Estic molt content d’aquesta col·laboració i donar aquesta oportunitat. Esperem seguir comptant amb més opcions en el futur “.

Finalment, el conseller delegat del RCD Espanyol, Ramon Robert, ha indicat que “aquest tipus d’acords són positius perquè el RCD Espanyol té molta repercussió a la Xina. El camí iniciat amb Chen Yansheng ens obre moltes oportunitats a la Xina. Hem iniciat el camí de la internalització i sabem on volem portar al RCD Espanyol. Cada vegada més gent coneix el club”.

Després de la conclusió de la presentació els assistents s’han intercanviat diferents regals i fins i tot la cantant Wine Q ha rebut un carnet de soci. Ramon Robert, per la seva banda, ha rebut un instrument musical procedent de Mongòlia. El conseller delegat ha regalat tres samarretes de l’Espanyol amb el logo de Supergirls al vicepresident de Mango TV, Yuan Gang Hong, al vicepresident de Meng Niu, Bai Ying, i a la cantant Wine Q.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order