ACTIVITATS DELS PERICOS DE MONTMELÓ

El passat dissabte 21 de maig, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va participar a l’11a Fira del Comerç i d’Entitats de Montmeló. Des de les 10h fins a les 21h, van tenir muntada una parada al carrer de Pompeu i Fabra, on moltíssimes persones van acudir per cercar tota mena d’informació sobre la penya. També van tenir a la seva disposició samarretes del RCDE, la nova bufanda de la penya, pins, clauers, el llibre “Una vida de espanyolismo en Montmeló”, pòsters…

Enguany, i com a novetat, la carpa lluïa també la samarreta emmarcada del capità Javi López. A més, els nens van poder gaudir dels atractius globus de la FCPE, que van donar color blanc-i-blau a la fira.

Va assistir el president de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alfred Puig.

VIII Sortida dels Pericos de Montmeló

Diumenge 22 de maig, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va completar la seva vuitena sortida anual, que enguany tenia com a objectiu fer una ruta per la Vall de Vallforners, al Montseny.

A les 8.30h es van aplegar tots els senderistes a Montmeló, des d’on, en cotxe, van sortir camí de Cànoves i Samalús. A l’aparcament de la Vall de Vallforners van deixar els vehicles i van començar la caminada.

El temps els va acompanyar i el recorregut es va fer molt bé. Amb un ritme bo però sense presses, van arribar a l’Ermita de Sant Salvador, on van esmorzar. Un cop recuperades les forces, es van posar de nou camí del Castanyer de Can Cuch per, més tard, acabar el recorregut passant pel costat del pantà de Vallforners.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order