AMPLIACIÓ DE CAPITAL RÈCORD DE 150 MILIONES D’EUROS

L’Espanyol ha anunciat que celebrarà la junta general extraordinària d’accionistes el 30 de juny a les sis de la tarda. La cita, anunciada fa uns dies, ja té per tant data i lloc: l’Auditori de Cornellà (carrer Albert Einstein, 51). En la convocatòria de la junta, per als diferents accionistes del club, s’ha fixat un ordre del dia que consta de fins a set punts.

Un dels punts més destacats de la cita serà la votació a la proposta d’ampliació del capital social de l’entitat, rècord al futbol espanyol, ja que tindrà un màxim de 150 milions d’euros, mitjançant l’emissió d’un màxim també de 25 milions de noves accions, pel valor de 6 euros cadascuna. Cal recordar que Rastar, per adquirir aproximadament el 56% del capital social de l’Espanyol, va oferir 78 euros per acció. L’empresa xinesa, que donarà a conèixer llavors quin percentatge accionarial controla, podria dir aleshores quina xifra inverteix en aquesta ampliació.

Entre aquests punts, s’exposaran diferents propostes que seran sotmeses a votació, com ara la ratificació dels membres del consell d’administració, amb Chen Yansheng al capdavant –serà ratificat com a nou president de l’entitat, rellevant Joan Collet, que va deixar el càrrec de forma voluntària al gener–, i la fixació del nombre de membres, que actualment és de nou, un menys que l’anterior. Els membres que el conformen són els següents: Zheng Zefeng, Wang Lirong, Lu Zuilan i Mao Ye Wu. A la fila de baix, Huang Ting, Carlos García Pont, Chen Yansheng, Ramon Robert i Adolf Rousaud .

També es plantejarà una reducció del capital social en un import de 21.999.770,14 euros, mitjançant la disminució del valor nominal de totes les accions representatives del capital social en un import de 54,1 euros, que quedarà fixat en un valor nominal per acció de 6 euros. Aquesta reducció és necessària per equilibrar el capital social i el patrimoni net de la SAD. Per aprovar aquest punt, caldrà també l’aprovació per poder modificar els articles 5è i 6è dels estatuts socials.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order