ASSEMBLEA I INAUGURACIÓ DE LA PBB SANTA PERPÈTUA

Des de la Penya Blanc i Blava Santa Perpètua ens informen de dos actes que organitzaran properament:

En primer lloc, aquest proper dijous 18 de maig tindrà lloc la primera Junta General de la penya a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal, on es presentarà la Junta de la Penya i es tractaran temes de rellevància i que són essencials per a l’agrupació.

Seguidament, el 21 de maig, dissabte, a les 11:30h, s’iniciarà l’acte d’inauguració oficial de la Penya al Bar Davser, on es podrà gaudir d’un aperitiu i es comptarà amb una representació del Club, de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, membres de l’Ajuntament etc.

Font de la noticia: fcpe.cat

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order