CAICEDO ES QUEDA SENSE COPA AMÈRICA

Felipe Caicedo no podrà participar amb l’Equador en la propera edició de la Copa Amèrica que es disputarà del 3 al 26 de juny als Estats Units. El davanter equatorià, que es va lesionar el passat cap de setmana davant el Barcelona, pateix una lesió muscular al recte femoral de la cama dreta que el tindrà de baixa durant les pròximes setmanes. Al principi es va estimar la seva absència dels terrenys de joc durant un mínim d’unes quatre setmanes. Passats els primers dies, els nous controls mèdics que se li han practicat confirmen que aquesta estimació es podria allargar uns dies més, el que ja ha estat comunicat als responsables de la federació equatoriana de futbol.

Cal recordar que Caicedo havia estat convocat per participar en la propera edició de la Copa Amèrica i que era baixa segura per a l’últim partit de Lliga davant l’Eibar. El mateix jugador també ha comentat la seva situació amb els responsables de la selecció del seu país i s’ha determinat, finalment, que causi baixa en la competició internacional.

En qualsevol cas, Caicedo no hauria de tenir cap problema per recuperar-se plenament i estar a disposició del cos tècnic de l’Espanyol a principis del mes de juliol, quan es doni el tret de sortida a una nova pretemporada.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order