EL FEMENÍ VIATJA A MADRID

El RCD Espanyol es desplaçarà fins a Madrid per enfrontar-se al Rayo Vallecano en la jornada número 27 del campionat de lliga. En cas d’aconseguir la victòria, el Femení podria empatar en puntuació a la taula classificatòria amb el conjunt local. Actualment les blanc-i-blaves són onzenes amb 28 punts, mentre que les madrilenyes són  desenes amb 31.

Toni Polidano, tècnic perico, creu que “l’equip està amb moltes ganes, ha entrenat bé i està preparat pel partit. Intentarem corregir errades i potenciar les nostres virtuts”.  L’entrenador blanc-i-blau considera que “hem de recuperar tot allò que ens ha fet forts en moltes fases del campionat i aconseguir la nostra solidesa defensiva”.

Sobre el rival, Polidano adverteix que “el Rayo és un oponent molt complicat perquè al seu camp competeix molt bé. De fet, l’Athletic Club de Bilbao, líder de la categoria, va perdre allà”. El preparador afegeix que “intentarem tornar amb els tres punts a Barcelona, un triomf seria balsàmic i reforçaria molt la confiança de la plantilla”.

A la primera volta, l’Espanyol es va imposar per 2 gols a 1 en el partit corresponent a la jornada 12 de la Primera Divisió, disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order