EMPAT INSUFICIENT (1-1)

El primer equip femení del RCD Espanyol no va poder tornar al camí de la victòria en un desplaçament difícil a camp del Rayo Vallecano. Les de Polidano van haver de remar a contracorrent per fer front al gol inicial de les madrilenyes però l’actitud de les jugadores va tenir una mínima recompensa i Molet va aconseguir empatar a cinc minuts del final.

Malauradament, aquest empat, juntament amb la victòria de l’Sporting de Huelva, deixa a les blanc-i-blaves sense opcions de disputar la propera Copa de la Reina.

En un partit on cada equip va dominar una part, la primera va ser per a les jugadores locals que ràpidament van avisar del seu perill amb dues ocasions clares abans del primer quart d’hora. Primer un xut d’Analu que es va topar amb la intervenció de Norma i pocs minuts després era Estela qui feia tremolar el travesser de la porteria perica.

Després de les advertències inicials, el partit es va asserenar i les de Polidano van provar d’arribar amb garanties a la porteria d’Ali buscant les posicions a l’eix de l’atac. No obstant, les jugadores del Rayo van saber tapar els espais, ocupant el mig del camp i dificultant la sortida de la pilota perica.

El partit es va complicar a la mitja hora, quan les de Vallecas no van perdonar en la tercera oportunitat. Ale va aconseguir fer l’1-0 culminant una bona combinació a la frontal entre Mari i Estela.

Abans del descans, les periques van provar de reaccionar mitjançant un xut de Zaira que no va poder sorprendre a Ali.

A la segona meitat les jugadores del Femení van fer una passa endavant i poc a poc van començar a guanyar la batalla pel domini de la pilota al mig del camp. No obstant el Rayo va tornar a exigir a Norma en una gran intervenció que va salvar la diana de Codo sobre la mateixa línia de gol.

Tot i l’ensurt, les blanc-i-blaves no van abaixar els braços i van seguir treballant de valent per emportar-se quelcom positiu de la seva visita a Vallecas. En una jugada a la contra, Molet va estar molt a prop d’igualar el marcador, però no va poder disparar amb garanties davant la intensa defensa de les madrilenyes.

Finalment, a cinc minuts pel final, arribaria la recompensa pel treball desplegat sobre la gespa de les jugadores del Femení i Molet, aquesta vegada sí, aconseguiria igualar el marcador amb un xut que va aturar Ali en primera instància però que la mateixa jugadora va rematar al fons de la xarxa aprofitant-ne el refús.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order