ENTREVISTA A LA PENYA BLANC I BLAVA DE REUS

El proper 12 de juny es celebra un nou Aplec de Penyes , en aquesta ocasió a Reus, i és per això que hem xerrat amb aquesta ambaixada perica que amb tanta il·lusió està preparant aquest cap de setmana replet d’ espanyolisme.

1.- Ja queda poc pel 26è Aplec de Penyes del Espanyol. Aquest any serà el 12 de Juny a Reus. Com porteu l’esdeveniment? Està ja tot preparat?

Doncs l’hem portat molt bé durant tot l’any, tenin tot preparat pel 12. Si que es veritat que falten fer les reserves dels penyistes I, sembla ser, es el més problematic-

2.-Realitzar un aplec necessita sempre de l’ajuda del consistori local. Heu tingut el recolzament de l’ajuntament de la ciutat?

Estem molt contents de l’ajuda que ens ha donat el consistori. Sense ells no haguesim pogut fer un aplec com el que estem fent.

3.- Ens podríeu explicar una mica quin serà el “timing” i les activitats del dia de l’aplec? Quina previsió d’assistència teniu?

A les 9:30 a la plaça Llibertat, hi haurà la benvinguda a tots els penyistes, acompanyada de un esmorzar popular.

A les 11 començarà el partit d’hoquei entre una selecció del RCD Espanyol i el Reus Deportiu. L’entrenador será l’ex seleccionador nacional Carles Feriche i l’equip estarà format per jugadors en actiu que, o son socis del club, o simpatitzants. Hi hauran noms molt importants dins del mon de l’hoquei. Així mateix, hem contactat amb jugadors dels anys 50, tant de l’Espanyol com del Reus i ells serán els encarregats de fer el tret d’honor. A les 12:45 cercavila pels carrers de la ciutat i acte seguit rebuda per part de l’ajuntament de Reus. A la plaça de l’ajuntament es podrá degustar el vermout de Reus, amb les patates i olives corresponents. I, finalment, el dinar de germanor.

4.- Ja que recordareu mitjançant un partit d’ hockey una de les seccions més importants de la història del club, podria ser un pas per poder a recuperar-la?

De moment no se ens ha passat pel cap de recuperar-la, pero ja ens agradaría.

5.- Com i a on ens hem de dirigir per apuntar-nos a l’aplec? Quin preu té?

Per apuntar-se, a les págines web del club i de la Federació de Penyes hi consta el número de compte per poder fer-ho. El preu es de 30,00 euros per els adults i 15,00 per la mainada.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order