FESTA FINAL DE TEMPORADA DE LA JUVENIL’91

El proper diumenge 5 de juny, la Penya Espanyolista Juvenil organitzarà la seva particular Festa de Final de la temporada 2015-2016.

Es tracta d’una festa que inclou diverses activitats, com un torneig de futbol sala, piscina disponible per a refrescar-se, la revista del grup per la campanya 15/16, un concert en directe i moltes més sorpreses.

Per a inscripcions, dubtes o consultes, podeu dirigir-vos al correu electrònic de la penyjua (juvenil1991@gmail.com), o a través de les xarxes socials Facebook (www.facebook.com/Juvenil1991) i Twitter (www.twitter.com/juvenil1991).

Font de la noticia: fcpe.cat

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order