GALCA NO SEGUIRÀ A L’ESPANYOL

El RCD Espanyol informa que ha comunicat a Constantin Galca, Dumitru Uzunea i Julián Jiménez que ha decidit no obrir negociacions per a la renovació dels seus contractes amb el club, que finalitzaran, per tant, el proper 30 de juny. Aquesta decisió comporta que el preparador romanès i els seus assistents no continuaran al capdavant de l’staff tècnic del primer equip blanc-i-blau de cara a la temporada 2016-17.

El RCD Espanyol agraeix la professionalitat i la dedicació de tots ells, que han complert amb l’objectiu marcat en el tram final de la competició de Lliga. En una temporada certament complicada a nivell esportiu, Galca i els seus assistents han assolit l’objectiu de mantenir l’Espanyol en la màxima categoria del futbol espanyol tot demostrant sempre un ferm compromís envers l’entitat. El club els desitja els majors èxits en el seu futur professional al capdavant dels nous reptes esportius que puguin afrontar.

Està previst que Galca ofereixi la propera setmana una roda de premsa de comiat de l’afició de l’Espanyol.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order