GUANYADORS DEL TERCER CONCURS LITERARI DE LA FCPE

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol va organitzar recentment el 3r Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”, en el qual podien participar tots els socis del club enviant els seus relats en clau blanc-i-blava.

Després de la molta feina de deliberació que ha tingut el jurat, a continuació detallem els noms dels guanyadors del concurs:

Categoria Infantil (fins a 10 anys): Martín Parra García, amb “El Periquito i les pilotes perdudes”
Categoria Juvenil (d’11 a 16 anys): Laia de Tera Pujol, amb “Corazón blanquiazul”
Categoria Adult (a partir de 17 anys): Joan Calaf Vivancos, amb “El último cromo”
Des de la FCPE volem donar l’enhorabona als guanyadors i mostrar el nostre agraïment a tots els participants del certamen, així com als membres del jurat i a tots els qui han fet possible aquesta tercera edició del concurs.

Un cop començada la propera temporada, s’organitzarà l’acte de lliurament de premis i es posarà a disposició del públic el llibre commemoratiu que recollirà tots els relats que han participat d’aquesta tercera edició del concurs.

Font de la noticia: fcpe.cat

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order