L’ALEVÍ A CAMPIÓ DE LLIGA!!

El RCD Espanyol suma un nou èxit al seu futbol base, aquesta vegada aconseguit per l’Aleví A blanc-i-blau. L’equip dirigit per Marc Pascual va conquistar el campionat de la divisió Aleví Preferent amb una jornada de marge abans de la conclusió gràcies a la victòria aconseguida enfront el Granollers.

Els jugadors, conscients de la importància del triomf, no el van deixar escapar i ben aviat es van avançar al marcador amb dos gols ràpids i enllestint el partit per un clar 7-3.

Amb aquesta victòria l’Aleví A tanca de forma immillorable la present participació a la lliga després d’un intens frec a frec amb el FC Barcelona, principal perseguidor pel liderat durant moltes jornades. Els jugadors de Pascual van saber esperar per fer l’assalt definitiu al títol a sis jornades pel final, quan van rebre els blaugranes a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i els van derrotar per 2-0, conquistant d’aquesta forma el liderat i mantenint-lo fins a ser campions de lliga.

El triomf d’aquesta la temporada s’explica en bona part als excel·lents números que han aconseguit els periquitos, en una temporada on sumat fins a vint-i-set victòries de les vint-i-nou possibles concedint una única derrota i un sol empat.

A més d’emportar-se el merescut títol, l’equip de Pascual també va ser capaç de marcar els millors registres de la competició amb ni més ni menys que 193 gols a favor i tan sols 30 en contra.

El títol de lliga se suma a l’exitosa temporada de l’Aleví A, que aquest passat mes de març va fer-se també amb el campionat del MIC en la seva categoria superant a la final al València per 1-5.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order