PIBE NO JUGARÁ MÉS AQUESTA TEMPORADA

Les proves realitzades a Yonathan Bedoya, Pibe, en les últimes hores han confirmat que el jugador colombià pateix un esquinç de grau dos al lligament col•lateral intern del genoll dret i estarà entre dues i tres setmanes de baixa. Per tant, Pibe, que tampoc va poder jugar contra l’Atlètic Llevant, es perdrà els següents compromisos de la lliga davant el CD Alcoyano i Villarreal B.

El davanter blanc-i-blau es va lesionar en una acció fortuïta en l’entrenament previ al partit contra l’Atlètic Llevant. L’entrenador espanyolista, Lluís Planagumà, per tant, disposarà d’un efectiu menys per a aquest tram final de temporada.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order