PRESENTAT L’APLEC DE PENYES DE REUS

Aquest dijous, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, s’ha presentat el XXVI Aplec de Penyes del RCD Espanyol que, enguany, organitza la Penya Blanc-i-Blava de Reus i Comarca i que se celebrarà diumenge 12 de juny. Hi han estat presents Araceli Pérez, vicepresidenta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, i Anton Roig, president de la penya blanc-i-blava, que ha remarcat que “fa un any que estem treballant en aquest aplec i ho estem fent amb molta il·lusió i esforç perquè sigui un gran dia”.

Els actes començaran a les 9.30h amb una botifarrada popular i inflables per als més petits. A les 11h es disputarà un partit d’hoquei sobre patins al Pavelló del Reus Deportiu amb la participació de jugadors en actiu i que s’enfrontaran al Reus Deportiu.

En acabar el partit, sobre les 12.45, les penyes es concentraran a la Plaça de la Llibertat en la qual donarà inici la tradicional cercavila fins a l’ajuntament de la localitat, on seran rebudes per les autoritats locals.

A les 14.30h tindrà lloc el dinar de germanor a l’edifici Tecnoparc, fins a les 17h, quan es farà el lliurament d’obsequis a les penyes assistents i es traspassarà la bandera de l’Aplec a l’ambaixada perica que l’organitzarà l’any que ve.

El preu per gaudir d’aquest gran dia és de 30€ per als adults i 15€ per als nens. El pagament es realitzarà a través de transferència bancària al següent número de compte: IBAN 28 2013 3069 02 10419532. Un cop realitzada la gestió, han d’enviar un mail amb totes les dades a aplecreus2016@hotmail.com. El dia límit per fer el pagament és el 8 de juny.

Per a més informació, poden trucar al 639.787.128 (Antón Roig), 625.503.876 (Josep Mas) o al 659.183.784 (Jaume Castanera).

Us hi esperem!

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order