SÁNCHEZ LLIBRE I CONDAL ES DESVINCULEN DE L’ESPANYOL

Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal, que van ser presidents de l’Espanyol i màxims accionistes, han quedat desvinculats del club blanc-i-blau després d’haver venut a Rastar Group el 5% de les accions que tenien. Així doncs, l’actual màxim mandatari, el xinès Chen Yansheng, passa a controlar el 56% de les accions de l’Espanyol.

Rastar Group vol tenir el màxim nombre possible d’accions, per això ha anunciat que en continuarà comprant, a un preu de 78 euros cada una.

Per la seva banda, Genètica Perica, el grup d’accionistes opositor a Sánchez Llibre encapçalat per l’exconseller Sergio Oliveró, ha fet un comunicat per donar el vistiplau a l’ampliació de capital que farà l’Espanyol, però ha qüestionat que sigui la millor manera de sanejar l’economia del club blanc-i-blau.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order