SOMRIURES I SOLIDARITAT

L’Espanyol ha ofert la seva cara més solidària aquesta tarda amb la visita a la Fundació Gol, una escola de futbol per a nens de set a quinze anys amb risc d’exclusió social, que utilitza el futbol com a eina per a la integració social dels més desfavorits.

La Fundació Gol és un entitat creada per Juana Lasadre i presidida en l’actualitat per Jordi Chaparro, principal artífex del viatge de l’Espanyol a Bolívia, que compta amb set centres repartits pel territori bolivià. El de Santa Cruz acull uns 200 nens i compta amb sis monitors, a més d’un coordinador i un director d’una instal·lació que emprendrà en els propers mesos una ampliació de les seves oficines i una millora dels terrenys de joc.

Durant la visita, els capitans de l’Espanyol van lliurar la Copa Internacional Cine Center aconseguida el dia anterior davant el Club Blooming als responsables de la Fundació. “Us volem donar aquest trofeu perquè entenem que aquest és el millor lloc on pot estar per la labor que feu amb aquests nens i que ells també puguin veure que amb l’esforç i el treball diari poden aconseguir els èxits als quals aspiren”, ha comentat Javi López, capità del conjunt català. A més d’aquest obsequi i d’un intercanvi de regals entre la Fundació, l’Espanyol i Laliga, els blanc-i-blaus també van donar a aquesta entitat tota la roba esportiva, incloent-hi la roba d’entrenament, que van utilitzar durant el partit davant el Club Blooming.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order