YANSHENG, AMB L’APLEC DE PENYES

El president del RCD Espanyol, Chen Yansheng, ha rebut els representants de la Penya Blanc-i-Blava de Reus amb motiu de l’Aplec de Penyes que se celebrarà el proper diumenge 12 de juny a la localitat del Baix Camp.

El màxim mandatari del club ha pogut conèixer de primera mà l’agenda de l’acte més memorable de les ambaixades periques, un esdeveniment que reuneix a centenars de seguidors i aficionats de l’Espanyol distribuïts arreu de l’estat.

Yansheng ha compartit una estona amb Anton Roig al RCDE Stadium, president de la Penya amfitriona, per parlar sobre la massa social perica i els detalls més importants del programa que se celebrarà en un parell de setmanes. Roig ha aprofitat per convidar al president de l’Espanyol a la jornada, qui estudiarà la possibilitat d’assistir-hi.

Una trobada que ha servit per establir punts en comú i lligams entre les penyes i la direcció de l’entitat.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order