AMBICIOSA CAMPANYA D’ABONATS

L’Espanyol estrena una nova etapa amb unes expectatives més altes que en el passat recent i vol aprofitar-ho per ampliar la seva base social. La tranquil·litat econòmica que proporciona l’arribada de Chen Yansheng al club i la incorporació de Quique Sánchez Flores com a nou entrenador de l’equip es veuen acompanyades d’una nova campanya per augmentar el nombre d’abonats, que té com a lema “Benvinguts al vostre planeta”. .

L’Espanyol es posa com a objectiu un creixement sostingut però sòlid, i de cara a la pròxima temporada s’ha marcat la fita de 28.000 abonats –uns 2.500 més dels que té en l’actualitat-, segons ha explicat el conseller delegat del club, Ramon Robert.

“Encetem una nova etapa on tothom hi és benvingut. És una nova era i volem arribar molt lluny. En aquest primer any volem superar els 28.000 socis. Hem de començar a créixer de veritat. Si volem ser el millor Espanyol de la història ho hem de ser també socialment”, diu.

Per reforçar aquesta voluntat de creixement el club es basa en una sèrie de promocions. No hi ha increment de preus, la tarifa jove s’allarga fins als 30 anys, es premiarà l’assistència amb sortejos i premis i es facilitarà el pagament de les quotes fraccionant-ne el pagament sense interessos. També hi ha promocions per a famílies, que poden arribar a estalviar-se fins a un 40% del cost dels abonaments.

Font de la noticia: esport3.cat

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order