APROVADA L’AMPLIACIÓ DE CAPITAL

Els accionistes han aprovat amb un 99,94% l’ampliació de capital social d’un màxim de 150.000.000,00 euros mitjançant l’emissió d’un màxim de 25.000.000 de noves accions, de 6,00 € de valor nominal cadascuna d’ elles, proposta a la Junta General Extraordinària d’Accionistes (JGEA) celebrada a la Fira de Cornellà. Un cop es publiqui al Registre Mercantil, els accionistes tindran un període de subscripció preferent d’un mes no prorrogable. En el cas de no cobrir l’ampliació, s’obriran nous terminis per intentar completar-la.

Aquest era un dels punts clau en l’ordre del dia de la JGAE en què prèviament s’ha aprovat el nomenament de Chen Yansheng com a president i del seu Consell d’Administració. El suport dels accionistes permetrà que el club iniciï en breu l’ampliació de capital que ha de permetre al club fer un pas endavant i assentar unes bases sòlides de cara al futur. “Creïn en nosaltres”, ha assenyalat Chen Yansheng en el seu discurs final.

Així mateix, s’ha aprovat la reducció del capital social en un import de 21.999.770,14€ mitjançant la disminució del valor nominal de la totalitat de les accions representatives del capital social de la Companyia en un import de 54,10121€ quedant fixat el valor nominal per acció en 6,00 €, amb la finalitat de restablir l’equilibri entre el capital social i el patrimoni net de la Companyia disminuït a conseqüència de pèrdues, sobre la base del balanç tancat a 1 gener 2016 verificat per l’auditor de comptes de la Companyia.

El conseller responsable de l’àrea legal, Adolf Rousaud, ha explicat que Rastar Group va posar tres condicions per dur a terme l’operació. “Dissenyar l’operació de manera que es respectés la massa social, preservar drets de tots els accionistes i garantir que puguin acudir a l’ampliació de capital i, finalment, comprar les accions al mateix valor que a la primera operació”, ha assenyalat. Rousad, que ha revelat alguns detalls de la situació que es va trobar Rastar Group quan va entrar al club, ha informat que s’han invertit 136.800.000 d’euros en l’entitat. “Hem presentat una auditoria sense excepcions; feia molt temps que no succeïa. Volem establir les bases des del punt de vista financer perquè el club pugui desenvolupar un projecte esportiu d’acord a la seva història”, ha conclòs.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order