CHEN: “VOLEM SER UN DELS CLUBS MÉS FORTS D’ESPANYA”

En una junta d’accionistes que canviarà la història de l’Espanyol, s’ha sotmès a votació d’una representació dels 9.882 accionistes de què disposa actualment l’Espanyol una ampliació de capital que, de completar-se, dotarà l’entitat d’una fermesa econòmica sense precedents. Si això passa, Espanyol passaria de tenir un capital social de 24,4 milions el 2015, a un de 152,2 milions. Ha estat aprovada pel 99,94% dels vots. A hores d’ara, Rastar posseeix el 85% del capital social del club, després de fer efectiva la compra del 26% que dominava Genètica Perica.

“Tenim la missió de construir un dels clubs més forts d’Espanya”. Amb aquest missatge s’ha dirigit per primer cop Chen Yansheng als accionistes de l’Espanyol. Clar i directe, l’empresari xinès i el conseller delegat, Ramon Robert, han presentat als accionistes les línies mestres del nou Espanyol que estan construint, i que, seguint el Pla Director Espanyol 2020, tindrà cinc àrees de creixement: “Esportiu, econòmic-financer, social, internacional i de promoció comercial”.

El conseller delegat, Ramon Robert, ha detallat alguns dels aspectes que formen part del pla Espanyol 2020. “Hem d’assegurar unes bases que ens permetin mirar cap endavant”, ha remarcat. Robert ha deixat clar que el primer objectiu era assegurar la permanència perquè “seguir en primera significava optar als nous drets de televisió, arreglar la situació i crear una bona posició per créixer”. El conseller delegat ha comentat que el pla es basa en cinc àmbits d’actuació: esportiu, econòmic financer, social, internacional i promoció comercial. “Som una empresa de futbol i el futbol és la clau i el que ha de donar resultats”, ha indicat.

Robert ha revelat alguns aspectes com la voluntat de ser autosuficients econòmicament i ha afegit que el pressupost per a la següent temporada, a l’espera d’aprovació final, serà de 70 milions. “En la temporada 2020-2021 volem arribar als 125 milions i deute zero. Cal aconseguir ser autosuficients per funcionar per nosaltres mateixos”.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order