DAVID GALLEGO NOU ENTRENADOR DE L’ESPANYOL B

La direcció esportiva del futbol base ha arribat a un acord amb David Gallego perquè dirigeixi al filial del RCD Espanyol les pròximes dues temporades. Gallego, que ha dirigit el Juvenil A de l’entitat blanc-i-blava les últimes tres temporades, assumeix la direcció del filial perico i substitueix en el càrrec a Lluís Planagumà, que ha decidit emprendre una nova aventura professional.

Gallego va començar la seva carrera com a entrenador al capdavant del CE Súria abans de donar el salt al Juvenil A de Divisió d’Honor del RCD Espanyol. El tècnic, que al Juvenil A ha aconseguit guanyar les últimes dues lligues, serà presentat aquest dijous a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque a les 12h, acompanyat del coordinador del planter blanc-i-blau, Jordi Lardín. L’accés a l’acte està restringit als mitjans de comunicació acreditats pel club.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order