ELS PERICOS GAUDEIXEN DE L’AQUADIVER

Un any més, el ‘Dia dels Pericos a l’Aquadiver’ ha estat tot un èxit. Més de 3.500 pericos han visitat el parc aquàtic aquest cap de setmana en aquesta divertida jornada organitzada pel RCD Espanyol.

Els colors blanc-i-blaus han inundat un parc que ho tenia tot preparat per rebre als seus convidats d’excepció. Tots els socis i simpatitzants que s’han dirigit a l’Aquadiver han pogut gaudir de les seves divertides atraccions i s’han pogut fotografiar amb la nostra simpàtica mascota, el Perico.

Gràcies a la col·laboració amb Aquadiver i Waterworld, els socis i simpatitzants del RCD Espanyol han gaudit d’un cap de setmana familiar ple de diversió i de moments entranyables, on, com sempre, els protagonistes han estat els més petits.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order