LA GPE MANIGUA ACOMIADA LA TEMPORADA

La Gran Penya Espanyolista Manigua ha posat punt i final a la temporada amb la diada de cloenda del futbol base. La jornada, celebrada aquesta passat cap de setmana al mpal. de la Vall d’Hebron-Teixonera va aplegar tots els equips de l’entitat per disputar diversos amistosos.

A l’esdeveniment van assistir el president de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alfred Puig, qui va ser també l’encarregat de repartir els trofeus commemoratius, acompanyat per Josep Maria Perelló, president de l’ambaixada perica, i altres membres de la penya.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order