PLANAGUMÀ NO SEGUIRÀ A L’ESPANYOL B

Lluís Planagumà no seguirà al capdavant de l’Espanyol B. El tècnic català ha decidit, finalment, no acceptar l’oferta de renovació per una temporada que li havia ofert la direcció esportiva del futbol base blanc-i-blau i continuarà la seva carrera professional fora del club espanyolista.

Planagumà ha estat el tècnic de l’Espanyol B les últimes dues temporades en què ha aconseguit mantenir la categoria amb comoditat i s’han assolit els objectius tant el camp formatiu com en el competitiu. A la primera temporada, l’equip va aconseguir estar tres quartes parts de la lliga en llocs de play-off i fins i tot va liderar la classificació algunes jornades. Diversos futbolistes van pujar al primer equip en la campanya 2015-2016. En la segona temporada, sent l’equip més jove de la categoria, va aconseguir la permanència amb suficiència i desplegant un bon futbol, especialment, en els seus partits a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El RCD Espanyol li agraeix la seva professionalitat, compromís i dedicació i li desitja tota la sort del món en la seva carrera. Molta sort, Lluís!.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order