QUIQUE SÁNCHEZ FLORES VISITA LA DANI JARQUE

El flamant entrenador del RCD Espanyol va visitar ahir al matí les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. Quique Sánchez Flores, acompanyat per tot el seu staff tècnic, ha estat inspeccionant al detall la Dani Jarque i coneixent tots els racons del lloc habitual d’entrenament del primer equip.

A més a més, els nous preparadors blanc-i-blaus han pogut reunir-se també amb la plantilla tècnica actual del club, amb membres de l’àrea esportiva i amb Eloy Pérez, director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

D’aquesta manera, Sánchez Flores i el seu equip han començat a aclimatar-se a la seva imminent zona de treball.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order