RAILLO DEIXA L’ESPANYOL

L’Espanyol segueix fent passos per accelerar l’operació sortida. Després de l’anunci de la no-renovació d’Abraham, que ha marxat al Pumas mexicà, i de la negativa a exercir les opcions de compra per Burgui, Arlauskis i Roco, el club ha anunciat la sortida del central Antonio Raillo, que marxa traspassat gratis al Mallorca, on jugarà els tres propers cursos. L’Espanyol, això sí, es guarda un 15% dels drets econòmics del jugador, fet que li podria reportar beneficis per a una futura venta.

El defensa, de 24 anys, va marxar cedit al gener a la Ponferradina, de la Segona Divisió, davant la falta de minuts que va patir en el curs de la seva estrena al primer equip, on va arribar a disputar quatre partits de Lliga i dos de Copa. L’arribada d’ Óscar Duarte al mercat hivernal el va privar de tenir més continuïtat.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order