ROBERTO JIMÉNEZ, PARELLA DE PAU LÓPEZ

Roberto Jiménez serà nou jugador de l’Espanyol en les properes hores, el porter ha publicat una foto a les xarxes socials a l’aeroport de Madrid gairebé segur amb destinació a Barcelona, l’acord entre el madrileny i l’Espanyol és total i formarà tàndem amb Pau López per defensar la porteria blanc i blava.

Es un vell conegut de la lliga espanyola i que ha militat, entre altres equips, al Nàstic de Tarragona, al Recreativo de Huelva, al Saragossa i a l’Atlético de Madrid. Precisament, a l’entitat colchonera va coincidir una temporada amb Quique Sánchez Flores, tot i que era el tercer porter de la plantilla, darrere de David de Gea i Sergio Asenjo, i només va disputar quatre partits.

Si res no es torça, Roberto serà el primer fitxatge de l’era Quique Sánchez Flores.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order