BAPTISTAO ES EL QUART FITXATGE DE L’ESPANYOL

Leo Baptistao s’ha convertit en la quarta incorporació per a la temporada 2016-2017, que està a punt de començar. El davanter d’origen brasiler, que també té passaport com a comunitari per Itàlia, arriba per reforçar la davantera blanc-i-blava després de l’acord assolit entre el conjunt català i l’At. Madrid, que ha demostrat una enorme professionalitat i rigor durant les gestions per al seu fitxatge.

Baptistao, que tenia d’altres ofertes més importants econòmicament, ha preferit incorporar-se al nou projecte esportiu de l’Espanyol i no fer cas d’altres opcions que li havien arribat.

El fins ara jugador matalasser s’incorpora a la disciplina blanc-i-blava per a les pròximes cinc temporades.

El futbolista, que va passar per les categories inferiors del Rayo Vallecano i el primer equip, va arribar al At. Madrid la temporada 2013-2014. Des de llavors i després de jugar també cedit al Betis, Rayo i Villarreal, Baptistao suma més de 120 partits amb aquests equips en LaLiga, Copa i competicions internacionals.

Baptistao serà oficialment nou jugador perico sempre que superi la revisió mèdica que realitzarà de forma privada dilluns vinent. La seva presentació està prevista per al mateix dilluns a les 13.30 hores a l’Auditori del RCDE Stadium amb accés limitat als mitjans acreditats pel club. Els aficionats podran accedir a l’estadi a partir de les 13.45 hores per la porta 16.

Benvingut, #BaptistaoPerico!

Font de la notícia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order