PRESENTADES LES SAMARRETES 16/17

L’Espanyol ha fet públiques aquest dimarts les equipacions que portarà la temporada vinent.”Som una minoria, només tres de cada deu som blanc-i-blaus. Som minoria, però ningú ens ha imposat res. Vam néixer lliures de triar, i vam triar volar. Vola, periquito”, explica el club al video que ha realitzat conjuntament amb el fabricant, Joma.

La primera equipació manté l’estètica habitual, amb una única franja vertical blanc-i-blava que es difumina cap als costats. La segona conserva el vermell, que apareix en forma de creu de Sant Jordi amb l’escut on es creuen les dues franges, però és el blanc el color predominant, també present als pantalons i les mitges. Pel que fa a la tercera, que s’anunciarà més endavant, és negra, amb pantalons i mitges negres. El coll de les samarretes es presenta en forma de V i hi destaca el degradat de les franges i les mànigues, tenyides de blau i vermell, respectivament.

Les noves samarretes ja es poden comprar a les botigues del club i a la web oficial.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order