EL FEMENÍ S’ESTRENA A CASA

Després de l’empat inicial davant el Oiartzun, el Femení de Toni Polidano s’estrena aquest diumenge a les 12.15h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la visita del València Fèmines, el líder de la categoria després de la seva contundent victòria enfront del CD Transportes Alcaine (5 -0). El poder ofensiu del conjunt dirigit per Cristian Toro és la principal preocupació de les espanyolistes, que han d’estar molt concentrades.

“No va ser un mal debut tot i que crec que vam merèixer alguna cosa més. L’equip va jugar un bon partit i va tenir molt bones opcions, però ens va faltar una mica d’encert en els metres finals que va evitar que poguéssim sumar dos punts més”, ha declarat Antoni Polidano. L’entrenador blanc-i-blau ha comentat que el seu equip “va afrontar bé el partit, amb bona dinàmica i predisposició”. “Vam plantejar el partit per enviar el sobre el terreny de joc, tenir la pilota i desplegar el nostre joc. No puc recriminar l’actitud de l’equip perquè vam tenir oportunitats, però ens va faltar encert per guanyar”, ha afegit.

Pensant en el partit davant el València Fèmines, el preparador espanyolista ha avisat que no serà un partit fàcil. “La temporada passada va ser el rival que millor resultat va obtenir a la Ciutat Esportiva. Els precedents no són massa positius”, ha remarcat. Polidano ha indicat que és un rival “que pressiona molt bé la sortida de la pilota i que té molta qualitat en general. El primer resultat de lliga demostra el potencial ofensiu i la qualitat que tenen els seus jugadors ofensives. Si no tens talent, no guanyes per 5-0”. El Femení compta amb les baixes de Vane, Letti i Pilar Garrote.

El preparador espanyolista considera que el precedent estiuenc no serveix de referència. “Crec que no tindrà res a veure. Aquest dia vam fer proves dels dos equips i no crec que ens valgui de referència. La pretemporada serveix per fer proves”, ha conclòs.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order