ES REPETEIX LA HISTÒRIA (2-3)

El segon partit de l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva va recordar molt al de la primera jornada. Els blanc-i-blaus, que en el primer temps van portar el pes del partit, van veure com tot es complicava amb l’expulsió de Iago i el gol de Musa de penal. Els visitants, amb un més, gairebé van certificar el seu triomf al poc de la represa. Soria va donar una mica d’emoció al partit, però Bruno va marcar el tercer. Els minuts finals van ser de bogeria màxima: Rufo va fallar un penal i Cristo, de cap, va aconseguir el segon.

Va advertir David Gallego en la prèvia que seria un partit de paciència per les característiques del rival, l’únic de la categoria que no havia rebut cap gol en els tres primers compromisos de Lliga. Sota aquesta premissa, l’Espanyol B va tractar de moure la pilota sense pressa i amb la intenció de generar superioritats davant un adversari molt ordenat, dur i que amb prou feines va concedir alguna oportunitat als blanc-i-blaus.

Els de Gallego van tenir la possessió, però sense gaire profunditat. Pibe, amb un xut llunyà, va ser el primer a provar a Morales, que va respondre sense problemes. Les jugades d’estratègia van ser el principal argument ofensiu dels espanyolistes encara que Aaron no va estar massa encertat en l’execució. No obstant això, la millor oportunitat va arribar en una gran acció que no va poder culminar Rufo per poc. Del Badalona poques notícies excepte alguna contra ben resolta per Rubén que va tornar a transmetre molta seguretat en les seves accions. El domini dels locals era evident encara que el seu rival semblava sentir-se còmode en aquest paper.

Tot indicava que el partit arribaria amb empat a zero al descans, però el temps d’afegit va ser nefast per als interessos blanc-i-blaus. Com succeís fa un parell de setmanes davant el València Mestalla, el filial perico es va quedar amb un jugador menys pel penal i la consegüent expulsió de Iago. Musa va superar a Rubén amb fredor per avançar els seus en el marcador.

Gallego es va veure obligat a fer canvis i va decidir sacrificar Pibe per donar entrada a Glauder. El filial, amb un menys, havia de donar un pas endavant per aconseguir la igualada, però, van ser els visitants els que van aconseguir el segon en aprofitar una errada en la sortida de pilota. Tocava tirar d’èpica per intentar aconseguir un resultat positiu.

Gallego va donar una mica d’oxigen al seu atac amb Rivas i Cristo encara que els dos poc van poder fer en un context complicat: l’Espanyol B no acabava de combinar amb encert, mentre el Badalona, molt ben assentat sobre el terreny de joc, no concedia cap opció al seu oponent.

No obstant això, els minuts finals van ser de màxima bogeria. Soria, amb la col·laboració d’un defensa, va retallar el desavantatge però Bruno, en la següent acció, va anotar el tercer. Rufo va tenir un penal per marcar el segon que va arribar una mica després gràcies a Cristo en una jugada d’estratègia. El filial ho va lluitar i Rivas va poder empatar, però la seva rematada va sortir fora per poc. Una llàstima!

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order