GRAN TRIOMF DE L’ALEVÍ A

L’Aleví A del RCD Espanyol es va proclamar campió del torneig organitzat pel CN Terrassa després de derrotar per un contundent 5-0 a la Damm a la final. L’equip dirigit per Xavi Corominas va completar un bon torneig i va ser el just campió.

En la fase de grups, els blanc-i-blaus van començar amb una clara victòria davant el Natació Terrassa per 6-0 i van continuar amb un còmode triomf davant el Jàbac Terrassa per 2-0. No obstant això, els espanyolistes van caure derrotats per 2-0 davant la Damm en el tercer i últim partit de la fase de grups.

En semifinals, els blanc-i-blaus van realitzar un brillant partit davant el FC Barcelona al qual van derrotar per 3-1. A la final, els de Coro es van imposar amb total claredat a la Damm (5-0).

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order