PRESENTADA LA FINAL DE LA SUPERCOPA CATALUNYA

La pròxima final de la Supercopa de Catalunya se celebrarà, tal com es va parlar en un primer moment, el proper 26 d’octubre al Nou Estadi de Tarragona entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona, segons han acordat aquest dilluns representants de les diferents parts.

El conseller delegat del RCD Espanyol, Ramon Robert, ha representat el club en la trobada mantinguda amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana de Futbol ( FCF), Andreu Subies.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order