SUPERIORITAT VISITANT (0-2)

El Femení del RCD Espanyol va patir la primera derrota en la present Lliga Iberdrola després de caure per 0-2 enfront el Valencia. Un gol de penal just abans del descans i un altre just en la represa van desequilibrar a favor de les visitants un partit disputat però sense massa ocasions per a les blanc-i-blaves.

Després d’una disputa inicial, les valencianes van aconseguir fer-se amb el control de la pilota enfront d’un Femení que va saber esperar pacient les seves oportunitats en atac amb ràpides sortides aprofitant la velocitat per les bandes.

Més enllà dels dos equips, un altre dels clars protagonistes del partit va ser la intensa calor que va acompanyar a les jugadores durant tot l’enfrontament.

Amb aquest escenari va ser el València l’equip que va trobar amb més freqüència el camí cap a l’àrea rival, no sobtant, tret d’una acció on entre Mar i el pal van evitar el gol de Marianela, Norma no va haver de patir per conservar el zero a la seva porteria.

Per part perica Lombi va ser la primera en intentar desfer l’empat en una cursa per banda esquerra que va acabar amb una rematada molt forçada. Brenda també va repetir la incursió per aquella banda però tampoc va tenir sort en el moment d’armar la cama per sorprendre a Esther.

Quan tot feia pensar que l’empat s’allargaria fins el temps de descans, una acció desafortunada a l’àrea perica va acabar amb un penal assenyalat per mans. Norma va fregar la pilota amb els guants endevinant la intenció de Mari Paz però no va poder evitar el 0-1.

Però les coses encara s’havien de complicar més en la segona meitat i és que, en tot just la primera acció del segon temps, va arribar el 0-2 per les visitants. Des de més enllà de la frontal, Marianela va sorprendre a tots amb un xut potent que va comptar amb la complicitat del pal per acabar al fons de la xarxa.

Conscients del cop moral, el Valencia va buscar amb insistència el tercer gol en aquest tram de partit, gaudint de diverses ocasions enfront d’un Femení que no va abaixar els braços amb més voluntat que encert i sense poder intimidar a Esther.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order