TROBADA EMPRESARIAL A L’ESTADI

La companyia World Huaxia, referent en el sector d’assessorament i servei a la comunitat xinesa, va organitzar aquest dijous a la tarda una trobada amb els principals empresaris del país asiàtic a Barcelona. A més a més, aquesta societat és la fundadora de la Penya Blanc-i-Blava Zhong Hua.

L’esdeveniment va transcórrer en un escenari immillorable, l’Auditori del RCDE Stadium, i va servir per compartir coneixement entre els assistents i establir els primers contactes comercials. A l’acte van assistir Ramon Robert, Conseller Delegat del club, Mao Ye, Conseller i Director de Coordinació de Gestió i Negoci, Tang Heng, cònsol general de la República Popular de la Xina, Jin Hao, president de la PBB Zhong Hua i Johni Zhang, World Huaxia . A banda de nombrosos empresaris xinesos amb negocis a Barcelona i mitjans de comunicació asiàtics interessats en la trobada.

D’aquesta manera, el RCD Espanyol continua treballant en enfortir els vincles comercials a nivell internacional i amb la comunitat xinesa per expandir la seva línia de negoci.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order