UNA DIADA MÉS PRESENTS

Fidel a la tradició, el RCD Espanyol ha volgut participar un any més de la Diada de Catalunya. Una notable representació del club s’ha sumat a les activitats institucionals de la jornada, lliurant l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova.

La delegació blanc-i-blava ha estat encapçalada per Carlos García Pont, vicepresident, Ramon Robert, conseller delegat, Adolf Rousaud i Mao Ye, consellers, els capitans Javi López, Víctor Sánchez i Víctor Álvarez, en nom de tota la primera plantilla, Raúl Tamudo, representant esportiu-institucional, Sara, Eli i Inés, jugadores del Femení, Àngel Morales, coordinador del futbol base, membres del planter perico, Antoni Fernàndez Teixidó, president de la Fundació, Pedro Patón, de l’Agrupació de Veterans i per part de la Federació Catalana de Penyes el club, Alfred Puig, president, Salvador Fosses, Daniel Bosch, Daniel Pérez i Javier Arabia.

D’aquesta manera, el RCD Espanyol ha volgut ser partícip d’una data festiva, clàssica i simbòlica, amb la resta d’entitats i institucions catalanes del món polític, econòmic i social que des de primera hora han realitzant l’ofrena floral davant el monument de Rafael de Casanova.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order