ÈXIT DE LA 9a RECOLLIDA DE JOGUINES

Ahir els pericos de Montcada i Reixac van fer entrega a la parròquia de Can Sant Joan de totes les joguines recollides en la 9a campanya organitza per l’ambaixada espanyolista a la ciutat vallesana, com ja va sent costum la penya va comptar amb la col·laboració del CD Montcada.

El presidents dels pericos Montcada, Francisco Martínez va comentar que “ha sigut tot un èxit, hem recollit un munt de joguines gràcies a la col·laboració de la ciutadania de Montcada i Reixac i de tots els establiments que han servit de magatzem aquests dies, estem mol agraïts, i aquest acte ens omple d’orgull i satisfacció”.

L’espanyolisme sempre demostrant el seu immens cor blanc i blau.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order