FESTA GROSSA AMB ELS PERICOS MÉS PETITS

No hi ha època de l’any més tendra que el Nadal. En aquests dies de festa, d’alegria i de bons desitjos hi ha una cita absolutament imprescindible per als socis i aficionats pericos més petits: la jornada de signatures del primer equip. Prop de 2.000 persones s’han donat cita al RCDE Stadium per poder saludar els seus ídols i aconseguir el seu autògraf sobre totes les superfícies possibles (pòsters, samarretes, banderes …).

Des de les 10.30h s’han anat reunint un bon número d’aficionats a les grades de l’estadi per presenciar l’entrenament del primer equip espanyolista. Els seguidors pericos han gaudit amb els detalls de qualitat dels futbolistes que s’han exercitat amb molta intensitat sobre el verd. Raúl Tamudo ha estat un dels més ovacionats pels assistents en una nova mostra d’afecte de l’afició. En acabar la sessió preparatòria, primera sorpresa del dia: llançament de pilotes per als aficionats.

Minuts més tard i amb tots els jugadors disponibles els nens i nenes han començat a desfilar per la sala Executive per fotografiar-se amb els futbolistes, aconseguir els seus autògrafs i demanar-los el millor per al 2017. Amb una bona dosi de paciència i molta voluntat, els jugadors han aconseguit que els nens visquin una matinal especial i que sempre guardaran a la memòria. “És molt bonic”, declarava Jurado. “És una manera d’acostar als més petits i fer-los feliços”, afegia.

El somriure dels més petits, la felicitat dels nostres socis més joves, la seva brillantor als ulls… poques coses poden emocionar més a veure tanta alegria en tots els nens i nenes que han passat durant el matí. Un any més, ha estat una jornada espectacular i que ha aconseguit fer felices les generacions que, en el futur, han de seguir difonent el sentiment blanc-i-blau.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order