JAVI LÓPEZ, ÍDOL A LA SEVA TERRA

El capità del RCD Espanyol, Javi López, va mantenir al paranimf de l’Escola Universitària d’Osuna una trobada amb els alumnes i les alumnes de les Escoles Esportives Municipals de Futbol de la localitat i amb el planter del Osuna Bot Club. El jugador blanc-i-blau va haver de respondre a les preguntes dels més petits, els que volien conèixer quins han estat els passos que el capità de l’Espanyol ha seguit per a ser avui un jugador de Primera Divisió.

Javi López va explicar la seva trajectòria abans de debutar a Primera Divisió amb el RCD Espanyol complint el seu somni. El espanyolista va comentar que ho va aconseguir gràcies a l’esforç i al sacrifici permanent. El capità els va aconsellar que siguin constants i compromesos amb allò amb el que estiguin il·lusionats.

Javi López va rebre una samarreta de l’equip local amb el seu nom, així com una rèplica de la Col·legiata que li ha fet entrega David Anaya, en representació de l’Ajuntament d’Osuna. Després d’aquesta trobada, Javi López va compartir una sessió de signatura d’autògrafs i de fotos amb els més petits.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order