ANGEL GÓMEZ PASSA DE POLÈMIQUES

Aprofitant les vacances de Nadal l’ex director esportiu de l’Espanyol ha passat uns dies a Barcelona, Angel Gómez que fa uns dies va fitxar com entrenador pel River d’Equador va passar pels micròfons del “Tu diràs” de RAC1.

Angel Gómez no vol polèmiques amb ningú i va deixar clar que “estic molt agraït a la gent de l’Espanyol que em va donar l’oportunitat de treballar al club, no puc estar dolgut amb ells. S’han dit moltes coses des de la meva sortida i no totes son certes, per exemple a mi mai Ramon Robert em va dir que em centres en les sortides”.

Angel Gómez va assegurar que la seva relació amb Quique era “cordial, correcte, per la meva manera de ser es complicat tenir mala relació amb mi, sempre intento arribar a acords i mirar pel bé del club. Jo no hagués fet la fotografia de Londres amb Chen Yansheng, però jo tinc la meva manera d’actuar i respecto la que tinguin els altres”.

L’ex director esportiu veu l’equip “fort, defensivament està molt bé i això es feina de l’equip i el cos tècnic, l’eliminació en la Copa ha estat un cop dur però tornaran a agafar la bona línia”.

Angel Gómez va sortir del club sense fer soroll, i a dia d’avui segueix la mateixa línia.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order