GRÀCIES REMEMBERCDE

Fa uns dies el responsables de Futur Espanyol ens anunciaven el canvi de format de RemembeRCDE, un perfil de Twitter que ens ha acostat més de 500 efemèrides del nostre Espanyol, día a día a les 8:00 hores teníem la possiblitat de conèixer una mica més d’història dels 116 anys de vida del club.

Una feina impagable que segurament no ha estat valorada com mereixia per tots els sectors del club, ja sabem com som els pericos, estem dividits en bàndols i això moltes vegades ens converteix en sectaris incapaços de valorar la bona feina d’altres pericos.

RemembeRCDE ha tingut una gran acollida entre l’espanyolisme, des de BlanciBlauRCDE sempre hem intentat fer-los costat i difondre totes les seves efemèrides.

Vull fer un reconeixement a tota la tasca feta per la gent de Futur Espanyol, sempre aportant per fer més gran el nostre club, la feinada de RemembeRCDE es una mostra de l’esperit d’aquest grup de pericos.

Qualsevol granet de sorra es important en aquest club, cap perico està de més, tenim que superar el que ens divideix i pensar tots plegats en l’Espanyol, si ho fem començarem segurament a tenir mentalitat de club gran, mentre seguim en la divisió i la confrontació serà una mica més difícil continuar creixent.

Gràcies RemembeRCDE per tota la feinada, gràcies per fer més gran el nostre Espanyol.

David Gerbolés @DavidGerboles

David Gerbolés
@DavidGerboles

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order