GUANYAR I CONVÈNCER DAVANT EL GRANADA

L’Espanyol té ara dos partits a casa després de la derrota a Mestalla, el primer d’ells es avui amb la visita del Granada, que arriba al RCDE Stadium en posicions de descens i amb la imperiosa necessitat de començar a sumar punts.

Els nostres estan obligats a guanyar i convèncer a una afició que comença a exigir a l’equip resultats i sobretot una línia a seguir, la derrota a València ha fet mal a la parròquia espanyolista i més que la derrota, la forma en com l’equip va caure a Mestalla, sense actitud.

S’ha parlat poc del partit d’avui i a ben segur no serà fàcil, pel que dèiem perquè arriba a casa un equip que necessita començar a sumar punt si vol mantenir la categoria.

Quique ha deixat fora de la convocatòria a Felipe Caicedo que en les properes hores podria sortir destí Vila-real, lo que faria que Sergio García tornes a casa.

L’entrenador ha deixat clar en roda de premsa que el partit davant el Granada pot marcar l’objectiu de l’equip en aquesta temporada, esperem que l’equip també sigui conscient del que demà ens juguem.

Guanyar i convèncer es l’objectiu que demà tenen els nostres.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order