MEJÍA: “TORNAREM A EUROPA I FAREM COSES GRANS”

Avui us portem una interessant entrevista amb David Mejía, diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, no és fàcil donar la cara per l’Espanyol en segons quins llocs, però Mejía és dels que no s’amaga i fa gala en qualsevol lloc de la seu amor per l’Espanyol.

  • Com ho viu un perico al Parlament de Catalunya?

La veritat és que en parlem poc de futbol al Parlament.

 Pero no és menys cert que formar part d’aquesta meravellosa minoria que és l’Espanyol et fa tenir una personalitat més forta. Sempre hi ha les típiques bromes, sobretot després de les jornades de lliga, però ho portem amb esportivitat.

  • Hi ha molts pericos a l’hemicicle del Parlament?

Menys dels que m’agradaria. Però com diuen, l’important no és la quantitat sinó la qualitat.

  • D’on ve el teu espanyolisme?

El marit de la meva mare era soci de l’Espanyol i desde petit em va portar a Sarrià. Desde aleshores sempre he tingut el sentiment molt arrelat. Recordo que vaig fer-me una foto amb els jugadors a Sarrià quan sortien al camp i va ser una experiència única.

Després vam seguir sent socis a Montjuic. Quan tenia 15 anys vaig passar a la Curva amb uns amics i en ella he estat fins fa un any.

  • Com estàs veient l’equip fins ara?

M’agrada el projecte que hem iniciat. Crec que necessitàvem aire fresc i renova’t. Tenim una bona plantilla i un bon entrenador. Mica en mica veure’m els fruits i segur que gaudirem de bons moments en el futur. Tornarem a Europa i farem coses grans. Estic convençut.

  • Confies en el projecte de Chen Yansheng?

Si. Està demostrant que no ha vingut aquí a passar el temps. El veig un empresari seriós i que ha entès perfectament el que significa ser de l’espanyol. Només necessita temps per poder veure els resultats del seu projecte.

  • Acaba la frase…Ser perico es…..

Una meravellosa minoria. Un sentiment. Una passió.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order