PRIMER ENTRENAMENT DE L’ANY

La plantilla del RCD Espanyol ha tornat aquest dilluns a la feina després de gaudir de tres dies de descans. Els jugadors blanc-i-blaus han començat a preparar el primer partit de l’any contra el Deportivo de la Corunya a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

David López i Javi Fuego, que la setmana passada es van entrenar en solitari per molèsties físiques de diversa índole, s’han exercitat al mateix ritme que la resta de companys. Víctor Sánchez, per la seva banda, ha realitzat part de la sessió amb el grup. Finalment, Pape Diop també ha participat en l’entrenament. El jugador senegalès, que tenia permís, ha decidit entrenar amb el grup i ajornar només unes hores la seva incorporació a la selecció de Senegal.

Finalment, Diego López i Leo Baptistao segueixen amb els seus respectius plans de recuperació. El porter gallec ha trepitjat el camp d’entrenament i s’ha exercitat sota la supervisió d’un dels recuperadors físics de la plantilla.

Font de la notícia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order