BAPTISTAO ENCARA LA RECTA FINAL DE LA SEVA RECUPERACIÓ

Leo Baptistao encara l’últim tram de recuperació de la seva lesió al taló dret amb optimisme, després que la seva evolució durant les últimes setmanes hagi estat positiva. El davanter està de baixa des del passat 12 de desembre, després de jugar davant l’Sporting de Gijón i de marcar en els últims minuts. Des d’aquesta data no ha pogut tornar a actuar ni a entrenar amb els seus companys.

El futbolista va notar molèsties a la part interior de l’os calcani del peu dret que van ser diagnosticades com una talàlgia de tipus traumàtic i tractades durant els primers dies com a tal. Les proves mèdiques que se li van anar practicant en els dies següents van acabar per confirmar que aquest dolor al taló no corresponia a una contusió de l’últim partit sinó que era d’origen tendinós per la qual cosa, des de llavors, es manté un tractament específic per a una tendinopatia d’Aquil·les.

A partir d’aquí, el protocol mèdic estandarditzat, i acceptat davant aquests casos, determina un període de baixa al voltant de 12 setmanes, en funció de l’evolució del jugador.

Superats ja els dos terços del temps previst per a la seva recuperació, Baptistao es mostra confiat en poder estar en unes setmanes amb els seus companys. En tot aquest temps, però, l’Espanyol ha seguit mantenint consultes externes de forma periòdica amb tres especialistes diferents que han coincidit i confirmat la idoneïtat d’aquest tractament conservador, que ja està encarant el seu tram final. A més, en les últimes setmanes, i com a teràpia de suport, al jugador se li ha practicat un tractament específic amb factors de creixement mitjançant una infiltració que s’ha repetit en tres oportunitats i que ha ratificat la seva bona evolució fins al moment.

Malgrat estar en la fase final, encara no es pot precisar amb exactitud el temps que Baptistao estarà de baixa encara que tot apunta que durant els pròxims dies continuarà incrementant el nivell de treball i en unes setmanes hauria de començar a entrenar de forma gradual amb el grup fins a completar la seva total recuperació.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order