CONCURS DE DISFRESSES A INSTAGRAM

Diumenge 26 de febrer, dia d’Espanyol i dia de Carnestoltes! Aprofitant la coincidència de la data amb el partit contra Osasuna, el club llança un concurs a tots els aficionats perquè omplin de color el RCDE Stadium.

El concurs consisteix a:

– Venir disfressat a veure el partit. La disfressa ha de tenir algun detall blanc-i-blau (ex.: bufanda, samarreta, mocador, etc.).

– Fer-se una foto amb la disfressa posada i pujar-la a Instagram, utilitzant el hashtag #RCDE.

– Hi haurà dos premis, per a les dues persones que més ‘likes’ tinguin a la foto. També hi haurà un premi especial a la més original.

– El premi serà una samarreta del primer equip signada pel jugador preferit del guanyador i lliurada en persona pel mateix futbolista.

– El club habilitarà un photocall al costat de la RCDEstil Shop de l’Estadi perquè tothom qui vingui disfressat es pugui fer una fotografia amb la nostra mascota, el Perico. Aquestes fotografies es podran descarregar després al Flickr oficial de l’entitat.

– Les persones que es facin una foto al photocall tindran un 10% de descompte addicional a la botiga (no acumulable a altres promocions).

La FCPE també muntarà una carpa on els més petits es podran pintar la cara i jugar amb globus.

Anima’t i vine a animar l’Espanyol de la manera més original possible.

Fes club, participa del Carnaval perico i puja-ho a Instagram!

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order