DIEGO LÓPEZ, AMB EL GRUP

La presència de Diego López amb el grup ha estat la principal novetat en la sessió d’entrenament que ha completat el primer equip aquest dijous a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Diego López no va poder participar en les dues primeres sessions de la setmana per culpa d’una bursitis al genoll dret que arrossega des del cop que va rebre en el derbi davant el FC Barcelona.

El gallec ha pogut completar la sessió preparatòria sense problemes i tot apunta que estarà a disposició de l’entrenador blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, amb vistes al partit d’aquest diumenge contra l’Osasuna.

Font de la noticia i foto: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order