EL FILIAL VISITA AL PENÚLTIM, LLEVANT B

El filial del RCD Espanyol es desplaça a terres valencianes per enfrontar aquest dissabte a l’Atlètico Levante (Ciutat Esportiva Bunyol, 16.30h). El conjunt blanc-i-blau, que va aconseguir una important victòria davant l’AE Prat, intentarà sumar un nou triomf davant un rival directe en la lluita per la permanència. L’equip de David Gallego, però, sap que li espera un partit molt complicat.

“Faig una lectura molt positiva de l’últim partit en el qual, a més, vam aconseguir els tres punts. A nivell de joc no estic content perquè no vam iniciar bé, no vam trobar espais i no vam estar encertats, però no em preocupa tant perquè l’equip és potent en aquesta faceta. Malgrat això, els jugadors van estar molt bé en les disputes, en les caigudes i no es van deixar portar. En un aspecte en el qual no som tan bons vam fer un pas endavant. Vam aconseguir tres gols davant un dels rivals menys golejats de la categoria, ens vam refer després del seu gol i vam guanyar”, ha declarat el tècnic, David Gallego.

El preparador espanyolista ha remarcat que el Levante està “en una situació complicada, però és una situació diferent. És un equip molt físic, molt potent i amb jugadors ràpids no exempts de qualitat. Hem visit molts partits del Levante aquesta temporada i penso que té menys punts dels que pensava”. Gallego ha remarcat que “juga amb un 5-3-2 i és difícil marcar-li. És sorprenent que un dels equips menys golejats de la categoria estigui a la zona baixa tot i que també és cert que marca pocs gols. En qualsevol cas, és molt difícil marcar-li i serà complex poder endur-nos la victòria. És un rival que genera molt joc, que arriba amb molts jugadors a l’àrea i tot i que ara la seva dinàmica no és bona, segur que canviarà. Si mirem la seva classificació ens poden donar un ensurt”.

El filial té dues sortides complicades i un calendari molt difícil en el tram final davant els rivals de la part alta. “L’Atlètico Levante és un filial i caldrà tenir en compte el seu estil de joc. La setmana que ve serà una altra història davant un rival que ens exigirà en algunes facetes del joc en què ens costa més”, ha subratllat.

Finalment, ha assegurat que no el preocupa en excés la baixa d’Andrés: “Estic molt tranquil; ni ho he pensat. Tant Rubén com David em donen total seguretat “.

Per a aquest partit són baixa Andrés, Navarro, Melendo, Pipa, Marc Roca i Guillermo Andrés, que és baixa per lesió.

Font de la notícia

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order