ENTRADES PER AL BERNABÉU

Aquest proper dissabte a les 16:15h, el RCD Espanyol visitarà el Santiago Bernabéu en la vint-i-tresena jornada del campionat de Lliga. El club blanc-i-blau disposarà d’entrades a la venda exclusivament per a socis a una preu de 40€ a la zona visitant. No socis, no tenen accés a aquesta compra. Cada abonat podrà comprar una entrada per carnet, presentant l’abonament de temporada i el DNI en el moment de la compra del tiquet.

Les entrades es podran adquirir al Punt d’Atenció al Soci de dimarts a dijous al següent horari: d’11h a 14h i de 16h a 18h. Recordem que el pagament s’ha de fer en efectiu.

Les condicions d’obligat compliment en la venda d’aquestes entrades que el Real Madrid CF fa arribar al RCD Espanyol, són les següents:

– Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol que no pertanyin a grups o penyes ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.

– Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. En els torns d’accés a l’estadi, s’exigirà la presentació del DNI juntament amb l’entrada i haurà de coincidir el nom i cognoms de la persona de tots dos documents. També s’haurà d’adjuntar la data de naixement i el número de soci en el tiquet. En cas contrari, s’ha de denegar l’accés a l’interior del recinte tot i ser portador d’una entrada vàlida.

– No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigrin les persones o entitats.

– No es permetrà accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o el seu material).

– En el camp del Rial Madrid CF les entrades infantils també són de pagament (de 0 a 6 anys).

– El RCD Espanyol ha d’informar a tots els seus aficionats d’aquestes mesures d’obligat compliment.

– Les penyes hauran de traslladar les peticions a la FCPE (info@fcpe.cat).

Totes aquestes mesures van encaminades única i exclusivament a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol que es desplacin al Santiago Bernabéu.

Font de la noticia: rcdespanyol.com

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Please arrange the below number in decreasing order